suggestopedia@gobeyondcenter.org
+359 879 244 488

Френски език за деца

График на курса

15 януари

За курса

Сугестопедия за деца – незабравима среща с ФРЕНСКИЯ ЕЗИК за най-малките:

  • За да учат с лекота и усмивки
  • За да проговорят неусетно
  • За да открият един нов свят от възможности да общуват с връстниците си

Курсът е насочен към деца с различни нива на познания по езика, разпределени в малки групи до 8 деца по възраст и ниво.В зависимост от познанията по езика, групите са: понеделник и сряда или вторник и четвъртък.

Методиката е поднесена по изключително интерактивен и комуникативен начин, ползвайки сугестопедични учебници, специално разработени дидактични песни и игри.

Така малките ни курсисти изучават изключително бързо, но и с дълготрайни резултати френския език.

Сугестопедията е най-хуманният, творчески и ефективен метод за изучаване не само на чужди езици, но и на всеки един предмет.

Ние в Go Beyond Suggestopedia Center знаем, че всяко дете учи езика в свое собствено темпо. За да проговори на чужд език, на всяко дете му е необходимо различно време. Поради това е много важно да дадем на детето нужната свобода и време.

Събеседване с преподавателя

Преди да бъдат записани, децата и родителите се срещат с наш преподавател- сугестопед, който им разказва за метода,  учебната програма и определя езиковото ниво на бъдещите малки курсисти.

Записване за сугестопедичен курс

Ако курсистът не може да следва това сугестопедично обучение по причина, независеща от Go Beyond Suggestopedia Center, учебната такса остава дължима.

При по-малко от 5-ма кандидати за курс, група не се сформира.

В първата седмица от обучението, сугестопедичен център Go Beyond Suggestopedia Center може да предложи на кандидатите да се прехвърлят в друга група, ако не могат да посещават заниманията по лични причини. В случай че това не ги удовлетворява, се връща 75% от таксата за обучение.

 

За нашите приятели

Всеки втори член от семейството ползва 10% отстъпка от базисната цена на курса, всеки трети 15 %.

За референция на Ваши приятели и близки подаръка ни е 10 %.