suggestopedia@gobeyondcenter.org
+359 879 244 488

Английски език за възрастни

График на курса

19 Ноември  – вечер – 18:30 – 22:00
7 януари  –      сутрин – 9:30 – 13:00

14 януари –    вечер – 18:30 – 22:00

Формат на заниманията

В рамките на 5 седмици
5 пъти в седмицата (от понеделник до петък)
по 4 учебни часа
Групи от 6 до 12 човека
Сутрешна група: 9.30 – 13.00 часа
Вечерна група: 18.30 -22.00 часа

 Цени

           • I-во ниво 100 уч.ч  600 лв + 50 лв за уч. мат.

           • II-во ниво 80 уч.ч   480 лв + 50 лв за уч. мат.

За курса

В глобализиращия се свят вече над 300 милиона души имат за роден език английски, а останалите безусловно го приемат за език, на който да комуникират в различни сфери на обществения живот с хора от всякакви националности.

Всичко това ни кара от ранна детска възраст да учим английски език. И въпреки че много хора ползват литература на този език и поддържат кореспонденцията си на него, те трудно говорят. Точно този проблем с голям успех се решава посредством сугестопедично обучение.

Курсовете по английски език в Go Beyond се провеждат в хармонична, непринудена среда и всеки има свобода да се движи със собствено темпо в усвояването на езика. Тези ключови фактори повлияват да натрупате около 2500 думи само за пет седмици.

По време на курса по английски се впускате в интересни ситуации и непринудени разговори, където можете да ползвате целия набор от лексика. Количеството информация, която се усвоява е от 3 до 5 пъти повече от всеки стандартен езиков курс.

В курсовете по английски език няма домашна работа и всеки може да разшири говорните си умения според интересите си.

Тук акцентът е върху развитието на комуникативните умения и падането на бариерите при учене и общуване.  С много музика, песни и тематични ролеви игри се усвоява базова лексика, която ни е нужна, за да представим себе си, семейството си, професията си и да се адаптираме успешно в една страна, където се говори английски език.

Събеседване с преподавателя

Преди да се запишете на курс по английски език, бихме желали да ви поканим на индивидуално събеседване с преподавателя. На тази среща ще ви разкажем повече за Сугестопедията, ще установим нивото ви на познания и вашите специфични нужди за овладяването на английски език.