suggestopedia@gobeyondcenter.org
+359 879 244 488

Сугестопедични курсове

Как да се запишем на сугестопедичен курс?

Преди да ви представим нашия списък от сугестопедични курсове, ви предлагаме да научите как да се запишете при нас.

След като сте разгледали нашите сугестопедични курсове и сте направили своя избор, може да се свържете с нас на тел. 0879 244 488 или да ни пишете на suggestopedia@gobeyondcenter.org Ние ще ви поканим на събеседване с преподавателя, който ще ви разкаже за Сугестопедията и спецификата на този метод. Той ще установи нивото ви на познания и вашите специфични нужди за овладяването на съответния език.

Първата среща – събеседване с преподавателя-сугестопед е безплатна и ще ви помогне да вникнете по-добре в същината на това обучение.

За да се включите в следващата подходяща за вас група и да си запазите място в нея, е нужно да внесете депозит от 150 лв. от общата сума за вашето обучение.

Курсове за възрастни

Френски език | Английски език | Немски език | Испански език Bulgarian for Foreigners

В сугестопедичните курсове в рамките на 100 учебни часа, разпределени в 5 седмици, по 5 учебни дни се предава в пъти повече материал без напрежение, без домашни работи, и без умора.

виж още

Курсове за деца

Френски език | Английски език | Немски език Испански език | Мога да чета |

При сугестопедичните курсове за деца ключова роля има преподавателят – сугестопед, който организира учебния процес така, че да стимулира въображението на децата и да подпомогне психичното им развитие.

виж още

Курсове за родители

Ранно детско развитие

Асоциацията за ранно детско развитие и Go Beyond Suggestopedia Center с радост ви канят да споделим ценни идеи за пълноценното развитие на нашите деца. В поредица от срещи сугестопедът Лидия Радомирска ще насочи вниманието на младите родители към най-съществените въпроси.

виж още